Swing star

5/5 Via Google Reviews

Jazzband boeken: Today’s music – Yesterday’s style!

Swing Star” staat voor een aanstekelijke feel good show met de beste hits van de 60’s, 70’s 80’s, 90’s en nu, gespeeld in de stijl van toen.

Hedendaagse pophits in een vintage kleedje, gebracht door een aanstekelijke 4-koppige bezetting. 
Van hot swing naar opzwepende latin-jazz, van een intiem vocal en piano duet naar hedendaagse crooner, latin en bigband arrangementen. Swing Star covert op bijzondere wijze hedendaagse popsongs en schuwen daarbij de meest diverse stijlen niet. Ze geven een twist aan de muziekgeschiedenis door popnummers in een retro jasje te stoppen, waarbij steeds de essentie van het originele nummer behouden blijft.

Kies een nummer
00:00 / 00:00

Hoe klinkt deze jazzband?

Wat dacht je van “Bad Guy” van Billie Eilish in een up-tempo swing along versie, “Despacito” met een sexy Tango feel, “I will survive” van Gloria Gaynor in een Latin-Ballroom kleedje, “Hit me baby one more time” van Britney Spears in vintage 20’s cabaret, ‘Thriller’ van Michael Jackson tot een 1930’s jazz cover omgetoverd of een jazzy twist met “Nothing else Matters” van Metallica. Elke hit wordt volledig ondergedompeld in het muzikale universum van Swing Star.

Praktische informatie

Hieronder kan u het antwoord terugvinden op enkele praktische vragen.

 • Met hoeveel muzikanten treden jullie op?
  4 muzikanten
 • Welke muziekinstrumenten spelen jullie?
  Zang - Piano - Contrabas - Drums
 • Zijn het professionele muzikanten?
  Alle muzikanten zijn opgeleide muzikanten die jarenlang ervaring hebben in het verzorgen van sfeervolle (achtergrond)muziek.
 • Voorzien jullie een geluidsinstallatie?
  De jazzband voorziet steeds een professionele geluidsinstallatie van Bose. Op deze manier geniet je naast de sfeervolle muziek ook van een loepzuiver geluid.
 • Hoe zijn de muzikanten gekleed?
  Alle muzikanten zorgen steeds voor een stijlvolle outfit.
 • Kunnen we de jazzband in gans België boeken?
  De jazzband kan u o.a. boeken in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel, West-Vlaanderen en Limburg. Kortom over gans Vlaanderen én Nederland!
 • Wat moet ik als organisator voorzien?
  Bij het boeken neemt de jazzband alle benodigdheden zelf mee. Zo zijn we er steeds zeker van dat alles aanwezig is. Als organisator voorziet u enkel stroom of een verlengkabel tot aan de plek waar de muzikanten zullen plaatsnemen.

Jazzband 'Swing Star'
in het mobiel caravan podium boeken?

Het mobiele caravan podium in combinatie met één van onze jazzbands vormt een uniek en bovenal charmant podium op wielen!

Mobiel caravan podium

Het Mobiele caravan podium vormt samen met één van onze Jazz bands een bijzonder origineel en bovenal charmant podium op wielen!

mobiel-podium-caravan-huren-belgie-nederland

Mobiel caravan podium huren met Jazz band in België en Nederland?

Mobiel caravan podium #2

Een bijzonder origineel en bovenal charmant podium op wielen met professionele geluidsinstallatie en geluidsboxen.

Wat zeggen anderen?

5/5 Via Google Reviews
'Radio Tour' neemt je steevast mee op een muzikale reis naar de hoogdagen van de jazz. Mix de warme stem en de heerlijke instrumentale omkadering en je droomt helemaal weg.
Kevin Verheyden - Eventmanager - Jazz band - Radio Tour
Vorig jaar werkten we voor de eerste keer samen. Dat was een aangename kennismaking. Jullie luisterden goed naar onze noden en op advies bracht 'Swing Star' een topsfeer tijdens de proclamatie. Het was stijlvol en toch hip en heel toegankelijk voor de afgestudeerden!
Thomas More Hogeschool - Hilde Tuteleers - Jazz band - Swing Star
Robin en de groep hebben een super muzikale ambiance toegevoegd aan ons personeelsfeest. Hun extra vintage classy touch heeft zeker aan het succes van de namiddag bijgedragen.
Hatice Vicil - Internationale Relaties & Evenementen - Senaat - Jazz band - Radio Tour
De live band zorgde voor een geweldige avond en speelde een unieke openingsdans! Hartelijk bedankt!
Jelle van Laere - Huwelijksfeest - Jazz band - Monjazz
Beste Dorien, het was een topavond die vanzelf geleid heeft tot positieve reclame. Een aantal mensen, waaronder mijn schoonzus zeiden meteen al 'wat een goeie-band-die willen we zelf vragen'. We wensen jullie in ieder geval een mooie toekomst, gevuld met optredens en andere fijne gelegenheden toe!
Sven & Elke - Huwelijksfeest - Jazz trio - Radio Tour
De muziek was subliem en we hebben zelf ook wat mogen zingen (de ene al beter dan de andere ;/) Een topdag om nooit meer te vergeten. Wij hebben ontzettend genoten. Kon niet beter zijn. Bedankt voor het opluisteren daarvan!
Lieve Janssens - Huwelijksfeest - Jazz band - Monjazz
Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de zeer fijne en geslaagde samenwerking. De muziek was heel aangenaam gebracht met "liefde" en muzikaal dik in orde. Proficiat aan alle muzikanten! Het fenomeen van de caravan en het prachtige weer deden de rest! Een gelukkige en contente mens!
Rudi Clappaert - Privé feest - Jazz band - Radio Tour
Iedereen was lovend over jullie band! Bedankt!
Delfien Crul - Nieuwjaarsreceptie - Lions Club - Diksmuide - Jazz band - Radio Tour
Wij zijn bijzonder tevreden over Swing Star. Zij hebben ons feest op een mooie manier op gang gebracht en de avond op een prachtige manier afgesloten met onze openingsdans. Nogmaals hartelijk dank voor jullie fijne manier van werken!
Dieter & Tine - Huwelijksfeest - Jazz band - Swing Star
Thank you so much to you for your help with our event. Our Event was a huge success and the music played an important role in that! The whole set was perfect and looked great and we will certainly be in touch for more events next year!
Katherine Fox - Stroobandt - Operations Manager - POLITICO - Jazz band - Radio Tour
Bedankt voor de héél fijne samenwerking. De klant was erg tevreden en wij ook:)!
Caitlin Baetens - Event Masters - Great Gatsby Jazz band - Radio Tour
Voor ons huwelijksfeest boekten we 'Monjazz' in het podium caravan! Het betrof een unieke setting! Onze gasten en wijzelf waren er vol van!
Evelien & Maarten - Huwelijksfeest - Jazz band - Monjazz
Radio Tour was een zeer gesmaakte muzikale toevoeging aan ons event! Aanrader!
Hendrik Muylaert - Eventbureau - Group Arthur - Jazz trio - Radio Tour
Goeie service, alles was tot in de puntjes in orde!
Jessica Ferraro - Jazz band - Bedrijfsfeest
Heb zelf door de drukte weinig aandacht kunnen besteden aan ontvangst en afscheid van Robin & team, maar de muziek was perfect. Het was fantastisch! Echt schitterend! Gaan we nog doen ;)
Lieve Buysse - Privé feest - Jazz band - Monjazz

Nog vragen?

Praktisch

Hoe lang op voorhand komt de jazz band toe?

De jazz band arriveert normaal gezien 1u op voorhand om alles klaar te zetten. Indien deze voorbereiding vroeger dient te gebeuren kan dat altijd, mits een kleine meerprijs.

Hoe lang duurt het opstellen van het materiaal?

Aan +/- 25minuten heeft de jazz band voldoende om volledig opgesteld te staan en hierbij een korte soundcheck te houden.

Hoeveel ruimte heeft de jazzband minimaal nodig?

Met 3 muzikanten rekenen we minimum 3m breed en 2m diep. Met 4 muzikanten rekenen we 3m breed en 3m diep.

Wat moet ik zelf voorzien?

Bij het boeken neemt de jazzband alle benodigdheden zelf mee. Zo zijn we er steeds zeker van dat alles aanwezig is. Als organisator voorziet u enkel stroom of een verlengkabel tot aan de plek waar de muzikanten zullen plaatsnemen.

Offertes

Wat bedraagt de prijs van de jazzband?

We maken steeds een offerte op maat op aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd, het aantal muzikanten en de locatie van de receptie of het evenement. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Hoe lang duurt het tot ik mijn offerte ontvang?

Doorgaans bezorgen we je de offerte binnen 48uur.

Klaar om je jazzband te boeken?